Lucifernek bejött az élet - gazdis hírek

2014. november 09. 17:48 - Macska_fogó

Lucifer, avagy hogyan lesz ördögből kiscica?

Luci két hónapja költözött gazdihoz, nemrég voltam látogatni. Sokáig volt nálam, és nehéz ilyenkor elengedni, és másnak odaadni egy ilyen kedves cicát. De mikor ezt látom, mindig tudom, hogy végül is ez a lényege annak, amit csinálunk. Ugyanis egy boldog, magabiztos cicát láttam, aki nagyon jól érzi magát. A gazdik leveléhez és a lenti képekhez szerintem nincs mit hozzátenni: 

Luci nagyon jól érzi magát, elkezdett játszani is a kis labdáival is :) Iszonyatosan jó érzés, hogy mikor hazaérunk jön elénk az ajtóba és nagyon örül nekünk, hogy megérkeztünk, követ mindenhova és nagyon bújós:) a simiből sose elég neki! Velünk alszik az ágyon és szuszog a fülünkbe :) Reggel mikor fölkelünk pedig az első dolga, hogy odabújik és kéri a neki kijáró szeretgetést:) Már bátran mászkál mindenfelé és a lakás az ő dzsungele, megvannak a kis kedvenc helyei.Napközben szeret az ablakpárkányon nézelődni, este az ágyon pihen.Ha meghallja a jutifali zörgését egyből ott terem bárhol.Éjszakára bevackol mellénk :) Természetesen a pocakját nagyon szereti, nem válogatós. Időnként felderítőkörútra indul a konyhába (tudja, hogy onnan jön a hami:), az állatos szoba ajtaja pedig ahogy nyílik ő mar ott is van az ajtóban kíváncsiskodni. Nagyon érdekli mi lehet bent.Mikor nyitva van az ajtó, megáll az ajtófélfán és kukucskál befele, be is szokott sunyizni kicsit beljebb, de mikor látja, hogy észrevettük elsurran és úgy tesz mintha ő sose lett volna ott :D Halali!!! Nagyon imádjuk! A lehető legjobb döntés volt, hogy őt választottuk!!!

Köszönöm a gazdiknak itt is, és további sok boldogságot! Hab a tortán, hogy gondolkoznak másik cicán is... :) Lucifer történetének a blogban nyomon tudod itt követni.

Ha tetszenek az írásaim, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett egy cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr76881397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása