Kemi cica "készen van"! - 16. hét

2015. február 22. 21:33 - Macska_fogó

Kemeny (kemeni) - Kemény kiscsajból bújós cica lesz?

Kemike cica kevesebb, mint 4 hónapja költözött hozzám. Egy ideje már gondolkozom, hogy ki merjem ezt jelenteni, de most már biztos vagyok benne: Kemi "kész van". Ezért is ritkultak a posztok, mert már nincs új eredmény. Keminek nincs szüksége további szocializációra. Miért is mondom ezt?

wp_002744.jpg

1. Kemi most is itt ül előttem, dorombol ha simogatom, és amikor felé hajolok, hozzám dugja a kis fejét. Eszembe sem jut, hogy megkarmolna, vagy megijedne egy mozdulatomtól. 

2. Idegen emberekkel szemben is jól viselkedik. Nálam sosem volt agresszív számára idegenek közeledésére, és legutóbb, mikor ismeretlen emberek jöttek hozzám, nyugodtan odajött hozzám, és hagyta, hogy simogassam. Nem bújt el, nem támadta meg őket.

3. A többi macska sem az ellensége már. Persze, morcosan rájuk szól, ha az útjába kerülnek, de velük sem agresszív. Sőt, nagyon közel is megtűri őket maga mellett.

Mindezekért Kemike gazdikereső lesz hamarosan. Megírom a posztot, és szervezetek segítségét is kérni fogom, hogy olyan helyre kerüljön, ami neki a legjobb. Bár leírnom is nehéz, hogy odaadom valaki másnak, mert eléggé megszerettem a morgós kiscsajt :) Hogy mennyire fogja őt megviselni, ha új gazdija lesz? Valamennyire biztos, de szerintem közel sem annyira, mint amikor hozzám került. És persze segíteni fogok az új gazdinak mindenben. Viszont az is biztos, hogy nem fogom "első látásra" odaadni senkinek sem: Kemikéhez többször kell eljönni, komolyan ki kell nyilvánítania a gazdijelöltnek, hogy csak őt akarja, és minden szempontból le kell vizsgáznia. Cserébe viszont egy nem mindennapi jellemmel megáldott cicája lesz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr1007205091

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása