Lutri gazdit keres!

2015. március 11. 22:29 - Macska_fogó

Lutri, avagy hogyan lesz bizonytalan cicából magabiztos macska?

Lutri most már kiegyensúlyozott, boldog cica lett, és gazdit keres! Olyat, aki elfogadja ilyennek, és szeretni fogja még sokáig.

Tudni kell, hogy még mindig tart az emberektől, ezért simogatni se engedi magát, de sokat van elől és más macskákkal nagyon jól kijön. Ezért olyan gazdit keresek neki, akinél más, fiatal cica van, akivel eljátszhatnak, és aki elfogadja, hogy Lutri bizony sose lesz ölcica. Viszonyt nagyon szép, játékos és önálló macsek.

Lutri fiatal nőstény cica, akinek eddig nem volt túl szerencsés élete. Valószínűleg gázolás áldozata volt, és kölyökkorában talán utcán élt. Ezért nem volt túl szociális, inkább mindentől félt. A célom az volt, hogy ebből a bizonytalan, fiatal cicából magabiztos és boldog macska legyen, ami sikerült is.
Itt olvashatjátok el a képes naplóját a fejlődéséről.

Érdeklődni utána privát üzenetben vagy a macskamentes@noeallatotthon.hu emailen lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr547261377

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása