Glória 1 hónap után

2015. április 19. 21:51 - Macska_fogó

Glória - felragyog-e az élete reménysugara?

Glória kereken egy hónapja érkezett hozzám. Betojva, mindentől félve, éhesen és csapzottan. Kajálni azóta is szeret, ez nem változott, de minden más igen! És ha még nem is az a magabiztos cica, akit szeretnék látni, arrafelé tart.

wp_003003.jpg

Látjátok milyen magabiztosan ül az ablakban? Erről mutattam képet a múlt héten, de ez még jobb lett azóta. Tőlem még noha elszalad, ha túl gyorsan közelítek, de ez is javul, és mindig hamar visszatér.

wp_003009_1.jpg

Egy új kedvenc helye a hordozó teteje, aminek örülök. Egyrészt viszonylag magasan van, másrészt a szoba közepén. Mindkettő azt jelzi, hogy egyre inkább biztonságban érzi magát.

gloria_kimereszkedik.jpg

Mivel ennyire jól érzi már magát a megszokott helyén, ideje volt kihívás elé állítani, és kitágítani az életterét. Ezért megpróbáltam a konyhán kívül etetni. Elsőre siker volt, ahogy a fenti képek is tanúsítják. Kicsit bizonytalanul indult neki, de a kaja bátorrá tette, és megevett mindent :) Közben mindig kicsit arrébb vittem a tálat, amit ő szépen követett :) A lenti videón is láthatjátok, hogy ugyan a magabiztosságon van mit javítani, de a végeredmény tökéletes, a megszokott helyiségen kívül evett!

Sőt, a legnagyobb dolog, hogy utána elkezdett szépen mosakodni az ajtóban!

wp_003038.jpg

Egyetlen hónap alatt sokat oldódott, és ez nagyon jó. Elkezdtem gondolkodni azon, hogy megműtsük a lábát. Ezt egy röntgen vizsgálatnak kell megelőznie, hogy lássuk, egyáltalán érdemes-e nekifogni, ami nem kis stressz lesz majd neki. Úgyhogy ezen még gondolkodom, először szeretném, ha még jobban érezné itt magát. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr617381952

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása