Glória legjobb barátai - 6. hét

2015. május 03. 19:51 - Macska_fogó

Glória - felragyog-e az élete reménysugara?

Van az a mondás, hogy a kutya az ember legjobb barátja. A mi esetünkben ez úgy szól, hogy Glória legjobb barátai a kutyák :) Nézzétek meg a videót, és ti is egyet fogtok érteni!

wp_003083.jpg

Kutyák

Glória jobban imádja a kutyákat, mint az embereket, ez teljesen biztos. De még az is lehet, hogy a macskáknál is jobban szereti őket :) Nézzétek csak meg ezeket a képeket!

Hol a kaja?

A kaja is egy nagyon jó motiváció, a héten sikerült vele becsalnom a szobába is, és ott evett a többiekkel! Nagyon jó hír ez! Utána még kicsit körbeszimatolt, majd visszavonult a biztonságos konyhába. De ez már haladás, az a célom, hogy minél több időt töltsön a konyhán kívül.

Bal mancs

Esedékessé vált a sérült bal mancsának a vizsgálata is. Glória ugye törött bal mellső lábbal érkezett hozzám, de a csont már összeforrt, csak éppen rosszul. Ráállni így nem tud, de támaszkodásra, fogásra használja. Ezért remélem, hogy rendbe lehet még hozni. Jövő héten elmegy röntgenre, és ezt kiderítjük. Ha van esély arra, hogy működőképes lábat csináljon belőle a doki, akkor újra el kell törnie, és jól összeraknia. Tudom, ez borzasztóan hangzik, de nincs sajnos más mód. Drukkoljatok neki sokan!

És akkor a beígért videó a végére, Glória így szereti a kutyákat :)

Hát nem aranyos? :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr597427090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása