Macskák és metálosok

2015. május 06. 10:00 - Macska_fogó

Cat City - Macskák a nagyvilágban

A metálosok, főleg a zenészek sokszor megkapják, hogy gonoszak és mogorvák, főleg sötét ruháik és tetoválásaik miatt. Ezért Alexandra Crockett készített egy fotósorozatot róluk macskákkal, hogy bemutassa lágyabb, érző oldalukat is ezeknek a zenészeknek.

A képeken szereplő előadók zenekarai: Napalm Death, Cattle Decapitation, Murder Construct, Skeletonwitch and Lightning Swords Of Death. Ezen félelmetes nevek, a sötét bőrruhák, a tüskék, tetoválások és izmaik ellenére ezek az emberek szoros kapcsolatot tartanak fent állataikkal, szeretik őket, ahogyan más emberek is.

Sőt, a képeken szereplő zenészek közül többen nyíltan támogatnak olyan állatmenhelyeket a koncertjeik bevételeiből, ahol nem altatnak. Hajrá cicás metálosok!

Forrás: omnivoracious.com

Ha tetszett ez az írásom, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr667427492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VaradiJanos 2017.04.07. 08:00:56

Nincs ilyen előítélet, de ha lenne, a képek felén szereplő hipszter fiúlánykák azt nem döntenék meg.
süti beállítások módosítása