Félek a cicámtól! 2. rész - vagy már nem is?

2015. június 23. 19:29 - Macska_fogó

Macska-fogós kérdések

A legutóbbi részben megtudtuk, hogy Zsanett nem érzi magát biztonságban, és a családját, főleg két gyermekét féltette a cicától. Nagyjából egy hónappal később Zsanett hírt adott, szerintetek sikerült neki?

 

Azért nem írtam eddig, mert biztos akartam lenni benne, hogy így marad, ahogy van. Hagytunk teret és időt Berlinek. Akkor simogattuk ha odajött. Eleinte abszolút nem jött ugyebár. Aztán megtört a jég és jött egyszer-egyszer. Végül többször. Nyugodtnak látom. A másik cicànkkal játszik,néha fúj rá de ez belefér szerintem. Most ott tartunk hogy újra velem alszik ahogy régen is. Szerencsésen alakult a helyzet. Idő kellett neki hogy megnyugodjon és feldolgozza a régi/új életet. Köszönöm a tippeket! Remélem most már így is marad, kb. 1 hete viselkedik úgy mint régen.

A türelem és az odafigyelés sokszor használ. Pár hét kellett ahhoz, hogy Berli több hónapos "kiruccanásának" élménye elhalványuljon, és ismét biztonságban érezze magát otthon. Zsanettnek pedig nagy gratuláció!

Neked is kérdésed van? Tedd fel a Kérdésed van cicás témában? poszt alatt!

Ha tetszett ez az írásom, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr437521370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kormos Katalin 2018.05.14. 11:44:56

Tanácstalan vagyok. 7 éves a cicám még pihés volt mikor hozzám került. Mostanában folyamatosan megtámad. Nem tudom miért? Semmi nem változott az életében. Volt mikor velem aludt, de mostanában már tartok tőle. Mi lehet a baj?
süti beállítások módosítása