Hogyan lesz bújós cica a menhelyi cicám? - 2. rész

2015. július 09. 20:41 - Macska_fogó

Macska-fogós kérdések

A múltkor megismertétek PomPomt, a gazdinál Pompikát, aki a gazdinál csak nem akarta jól érezni magát. Vajon a tanácsaimmal sikerült bújós cicává varázsolni, vagy maradt kis morgósnak? Nézzétek meg, hogyan változott meg a cica 2 hónap alatt!

11650636_10152986502957894_1970405433_n_1.jpg

Először is, köszönöm szépen a múltkori tanácsokat. Pompi cica mostanra teljesen megváltozott, végre igazi macskaként viselkedik. Továbbra is nagyon zabás, de azért a mindent és minden mennyiségben időszak elmúlt. Nagyon játékos, nem a 0-24-ben alvós cica, igényli is, hogy minden nap megfuttassam. A lakást belakta, és néha attól tartok, egy ilyen aktív cicának néha unalmas az élet odabenn. Csomó játéka van, ez persze valamennyit segít, de azért véges ez a fajta szórakozás.

Ennyi! Kicsit figyelni kellett a cicára, hagyni kellett neki időt, hogy lenyugodjon megszokja az új helyzetet, és így végre ő is jól érzi magát :) És ez neked is sikerülhet!

Neked is kérdésed van? Tedd fel a Kérdésed van cicás témában? poszt alatt!

Ha tetszett ez az írásom, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr707613800

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása