Kandúr mellé kiskandúrt - 3. rész

2015. október 07. 22:44 - Macska_fogó

Macska-fogós kérdések

Két hete aggódhattatok Szilvi két cicája miatt. Kezdetben Szilvi aggódott, hogy meg fogják-e valaha is szokni egymást? Nos, most itt van a válasz!

Haladunk! Ma reggel már együtt hancúroztak, játszottak, kergették egymást! :)
Csatolok pár képet róluk, előtte képeket nem tudtunk csinálni, ugyanis egy helyre se tudtuk betenni a két macskát. Fogni kellett főleg picurt, hogy oda ne rohanjon a nagyhoz, és ne csináljon galibát. Ezek azok a képek, amik a hétvégén készültek, hogy közeledtek egymáshoz. 
Ja és tegnap este a picurral az ölemben mentem oda a nagyhoz,és simogattam meg, ilyet előtte leképzelhetetlennek tartottam.A nagy korábban még rám is fújt volna olyankor,és támadta volna a kezem. :)
A fekete a nagyobbik cica, a fehér a kicsi. Az én jing-jang párosom. Imádom őket, mindkettő külön egyéniség! :)
Egy héttel később pedig már ezt írta Szilvi.
Azóta még jobb a helyzet,már folyamatosan együtt vannak. Megtanulták ki mit szeret, és a kicsi is úgy közeledik a nagyhoz, ahogy tanítja rá.
De játszanak is együtt! :)
A nagy is keresi a kicsi társaságát, ha épp úgy tartja kedve. Ha éppen nem,félrevonul,a kicsi pedig ilyenkor békén hagyja. 
Ennyi volt, pár hét alatt Szilvi megoldotta a problémát, és a cicái így már boldogan élhetnek együtt vele. Gratulálok hozzá, nagyon jól csinálta!
Neked is kérdésed van? Tedd fel a Kérdésed van cicás témában? poszt alatt! 

Ha tetszett ez az írásom, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr237948400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása