Glória beteg, a segítségetekre van szüksége!

2015. november 27. 21:47 - Macska_fogó

Rossz hírekkel tudok szolgálni Glóriáról :( Glóriával lassan egy hete dokihoz járok. Kezdődött múlt hétvégén, amikor hirtelen asztmásnak tűnő köhögése lett, majd a levegőt is nehezen vette. Vasárnap este rohanás dokihoz, ahol kiderült, hogy gennyes orrváladék van az egyik orrlyukában. Ezt okozhatja légúti betegség, vagy egy un. orrpolip,  de lehet akár daganat jele is...

img_1424.JPG

Kapott akkor antibiotikumot, és hétfőre sokkal jobban is lett. Elmúlt a köhögés, és a levegőt is sokkal könnyebben vette. Kedden viszont már nem evett, így szerdán este ismét doki lett a program. Arra gyanakodtunk, hogy az orrdugulás miatt kevésbé érzi az ízeket, és ezért nem eszik. Tüdőprobléma is felmerült, ezért egy komplett vizsgálatot végeztettünk el rajta. A mellkasröntgen semmit sem mutatott ki, orrpolipot sem talált a doktornő. Átmosta az orrüreget, és antibiotikumot kapott. Most vasárnap lesz kontroll, ha addig nem javul az állapota, akkor rhinoszkópiát kell csinálni, ami azt jelenti, hogy az orrüregbe bevezetnek egy csövet, és belülről megnézik. Ennek ára kb. 40 000 ft lesz :( Glória Az Állatmentő Sereg mentett cicája, és a vasárnapi, mai és tegnapi kezelése 25 000 Ft-ba került. Ebben nincsenek benne a korábbi vizsgálatok, amiben volt 2 röntgen a lába, és egy a köhögése miatt. Ez rengeteg költség az Alapítványnak, de mindenképpen szeretnénk neki esélyt adni. Ezért kérem, hogy ha módodban áll, támogasd Glória orvosi költségeit. Ide tudod küldeni a támogatásod:

 Állatmentő Szolgálat Alapítvány - Az ÁLLATok szolgÁLLATában!
OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524
IBAN: HU43 1171 3012 2000 3524 0000 0000 SWIFT kód: OTPVHUHB
A megjegyzésbe írd bele: Glória


Ráadásul, étvágytalansága miatt most speciális tápot kell kapjon - ezt hajlandó csak megenni és ezzel tudjuk beadni neki a gyógyszereit. Ez pedig a Hills a/d nedves gyógytáp, jelenleg ezen kívül semmi mást nem eszik meg. 

prescription-diet-ad-caninofelino-recuperaci_n-lata.jpg

Ezért ha ebben tudsz segíteni, kérlek hogy juttass el pár dobozzal ebből a tápból Glóriának valamelyik adománypontunkba, vagy vedd fel a kapcsolatot velem.

Akár a speciális táppal, akár pénzadománnyal tudsz segíteni, mindegyiket köszönöm Glória nevében is! És persze kérlek szoríts neki, hogy ne a legrosszabb legyen a diagnózis, és felgyógyuljon!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr98121356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása