Glória köszöni nektek, de sajnos nincs jól :(

2015. december 06. 12:00 - Macska_fogó

Múlt héten írtam meg nektek, hogy Glória milyen beteg lett. Többen jeleztétek is, hogy segítenétek neki, és többen küldtetek is neki támogatást, amiért nagyon hálás vagyok! Azóta a helyzet sokat változott, volt javulás is, viszont kiderült, hogy egy komoly betegsége van a kislánynak :(

img_1500.JPG

Glória köszöni, hogy támogattátok, és 1 hét alatt 43 ezer forint támogatást küldtetek neki! És nagyon köszönöm én és az Állatmentő Sereg is, igazán nagyok vagytok!
 
Rossz hír viszont, hogy ez elmúlt 2 hét orvosi költségei 50 ezer forintra rúgnak, és mostantól rendszeres kezelésre is szorul a kislány. Ugyanis a vérvétel alapján, amit tegnap csináltattunk, Glória vesebeteg... Ez azt jelenti, hogy mától rendszeresen dialízist kell kapnia valószínűleg egész hátralévő életében, és speciális étrenden kell tartani, csak vesekímélő tápot ehet. Így ma és holnap is megyünk a kezelésre, és ameddig nem normalízálódik a veseműködése, minden nap. Ez elvileg pár nap, és utána már "csak" hetente kétszer kell infúziót kapnia, ezt viszont akkor már akár otthoni körülmények között is. Ez természetesen megint rendszeres kiadás Glóriára, ezért továbbra is kérjük, hogy ha módodban áll, segítsd a gyógyulását és a kezelését akár pénzadománnyal, akár a Royal Canin Renal vesekímélő táppal, amit adománypontjainkban is leadhatsz. Ezt a tápot a kislány ráadásul szereti, ugyanis miután napok óta csak a fecskendővel beadott kaját ette meg, azt is tiltakozva, a Renal nedves kajából egy egész zacskót teljesen egyedül befalt! (lásd a mellékelt képet :) Ha segítenél neki, de kérdésed van, írj nekem nyugodtan!
 
PayPal befizetéssel is támogathatod Glóriát, vagy a lenti számlaszámra utalással:
 
Állatmentő Szolgálat Alapítvány - Az ÁLLATok szolgÁLLATában!
OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524
IBAN: HU43 1171 3012 2000 3524 0000 0000 SWIFT kód: OTPVHUHB
A közleménybe írd bele: Glória 
img_1496.JPG 
Illetve hamarosan új lehetőséget is biztosítunk nektek cicáink támogatására, a virtuális örökbefogadást, ahol például Glória napi ellátását és kezelését tudjátok finanszírozni. Köszönjük mindenkinek, és szorítsatok Glóriának!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr798142994

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása