Csupa rossz hír Glóriáról :( - update

2016. január 17. 18:53 - Macska_fogó

Szombaton ismét voltunk dokinál, és nem jó dolgok derültek ki. Két hónapja járunk rendszeresen orvoshoz, több betegségére fény derült, de még mindig nem tudjuk, mi az oka annak, hogy nem eszik. Ha nem javul a helyzet, a legrosszabbra kell gondolnunk...

img_1907.JPG

Sokat fogyott, most 2.7 kg csak (3.2-3.5 körül volt), és ki van száradva. Ráadásul megint, napok óta nem evett, és a gennyes orrfolyás ugyan elmúlt, de a szörcsögés megmaradt. Ezért kapott étvágynővelőt és a doki vett vért. Ha a veseértékek jók, akkor altatásban kimossák az orrát, és megnézik, nincs-e mégis valami ott, amit a rhinoszkópia nem vett észre. A legvalószínűbb ebben az esetben a daganat.
Ha a veséje viszont sokat romlott, akkor az orvosi javaslat az altatás...

De nem ez lesz, mert kislány élni akar. A rendelőben is, miközben vizsgálták, bújt, dorombolt, dobálta magát. Nagyon aranyos volt :) Ráadásul azóta elkezdett ismét enni! A vérkép hétfőre lesz meg, drukkoljatok!

UPDATE: Megjött a laboreredmény, a veseértékek extrém magasak :( Holnap egyeztetünk a kezelőorvosával. Én nem akarom feladni, mert még ő sem adta fel, de ez nagyon rossz hír. Azt jelenti, hogy hiába kezeljük 2 hónapja folyamatosan, semmit nem javult az állapota, sőt, romlott...

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr608281054

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása