Kislányt "újraindítjuk"

2016. január 21. 21:06 - Macska_fogó

Glória tegnap óta megint kap intravénás infúziót, és kimosták az orrát is. Az altatásból nagyon nehezen ébredt fel. Napok óta nem eszik, a kényszeretetést pedig nagyon nehezen viseli. Hétvégéig kapja az intravénás infúziót, addig el kell kezdenie enni. Ha igen, akkor örülünk, és 1-2 hetente megyünk majd kontrollra. Ebben az esetben sem lesz felhőtlen az örömünk, mert így is max. fél évet élhet még az orvosok szerint...
img_1936.JPG

Ha viszont nem kezd el enni... Nos, akkor megnézzük, mennyire akar még élni. Mennyire jó a kedve, mennyit mozog, kommunikál. Egyelőre ezekkel nincs gond, ezért nagyon bízom benne, hogy visszajön újra az étvágya, és kapunk még egy kis időt együtt. Akárhogy is lesz, ő már velem marad élete végéig. 
Az utóbbi napokban nagyon eleven, és ma este is elolvadtak tőle a rendelőben, miközben kivették az infit, ő pedig bújt és dorombolt közben :) Szóval csak az evéssel van gond. Drukkoljatok kérlek, hogy visszatérjen az étvágya, és tudjunk még együtt tölteni minél több időt!
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr238298198

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása