Glória új utakon

2016. január 27. 02:02 - Macska_fogó

Két napja, mint említettem korábban, más irányba indultunk el Glória kezelésével. Mivel az eddigi kezelés nem hozott eredményt, kipróbáltunk más módszereket és orvosokat is. És bizony van eredménye!

img_1972_1.JPG

Először mágnesterápiás kezelést is elkezdtünk, valamint elvittük másik orvoshoz is a kislányt. Ott az eddigi leletekből megállapították, hogy az eddigi titokzatos gennyes orrfolyás oka benne van a bakteriológiában, mégpedig egy Pasteurella (pasztörella) nevű baktérium. Nagyon ki volt száradva, és 220 volt a pulzusa, mindkettőt az elégtelen veseműködés okozhatja. Újabb vérvizsgálat is volt, a kreatonin szint, ami a veséje állapotát jelzi a normál felett volt, de még nem volt annyira vészes. Kapott infuziót és új gyógyszereket, köztük egy szteroidos orrcseppet, ami remélhetőleg segít visszahúzódni a gyulladásnak az orrában. Ja és kimosták az orrát is. Mostantól csak nedves tápot ehet, és abba is bébiételt kell keverni :) 

Holnap (vagy már ma?:) megyünk vissza. Az elképzelésünk az, hogy Glória 1 héten belül elkezd önállóan enni. Drukkoljatok neki ismét, én most nagyon bizakodok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr358320406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása