Glória új kezelést kap

2016. január 30. 12:31 - Macska_fogó

Tegnap este is az állatorvosi rendelőben töltöttük Glóriával az estét. Megnéztük újra a veseértékeket, és úgy döntöttünk, hogy elkezdünk egy újfajta kezelést.

img_2016.JPG

Kislány javult is az elmúlt napokban, de még mindig nem értük el azt, amit akarunk. A kedve továbbra is jó, aktív és reagál a környezetre, ez jó. Volt széklete és pisil is rendesen. Enni magától nem eszik, de tegnap már nem tiltakozott, mikor kényszeretettem. Az orra is szépen tisztul, már egyre kevesebbet szipog, és az ivás és etetés utáni köhögés és fulladás (mert nem kapott rendesen levegőt), teljesen elmúlt. Tehát van javulás.

A tegnapi labor szerint a veseértékei is javultak, viszont a fehérvérsejtszám magas. Utóbbi a leukózis miatt van, ami gyakorlatilag eltüntette az imMunrendszerét. Ezért ma elkezdünk egy Interferon-kezelést, ami erősíti az immunrendszert és gátolja a leukózis fejlődését. Ez nem csodaszer, de segített már más leukózisos cicákon. Vesztenivalónk nincs, a célunk legalább az, hogy normál szinten tartsuk a veseműködését, a leukózis hatását elnyomjuk és kezdjen el önállóan enni.

Glória nagyon aranyos, tegnap végig az ölemben feküdt a rendelőben, ahogy a képen is látszik :) Egyáltalán nem adta fel, ti is drukkoljatok neki kérlek! És kérem még egyszer, hogy támogassátok őt, mert ezek a kezelések sincsenek ingyen! Köszönöm!

Ide küldjétek kérlek a támogatásotok:

Állatmentő Szolgálat Alapítvány - Az ÁLLATok szolgÁLLATában!
OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524
IBAN: HU43 1171 3012 2000 3524 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
A közleménybe írjátok be: Glória
Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr798332192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása