Glória lustálkodik, de javul!

2016. február 05. 11:29 - Macska_fogó

Kislánnyal tegnap visszamentünk a dokihoz, és szerintem sokkal jobban van! Ma is megyünk, és remélem orvosilag is ez fog igazolódni! :)

img_2086.JPG

A kényszeretetést szépen tűri, már nem tiltakozik, harmadik napja van minden nap széklete, és mozgékony, aktív. Önállóan még nem eszik, de szerintem nincs messze tőle. Az orra is már tiszta, a szörcsögés és orrfolyás teljesen elmúlt. Ezek nagyon jó dolgok, persze az önálló evésnek kell beindulnia, és a fehérvérsejtszámnak kell drasztikusan csökkennie, amitől túl sűrű a vére. Illetve a hasüregében lévő folyadéknak is el kell tűnnie. De a legfontosabb most az önálló evés lenne, ezért napok óta itthon vagyok vele, figyelek rá, aminek kifejezetten örül, mert imád az ölemben aludni :) Pedig közben gyógyszerezem és etetem is, tehát nem csak lustálkodik, ráadásul ma több új praktikát is ki fogok próbálni az étvágya növelésére.

Ma este megyünk tehát vissza, odafelé van fuvarunk, vissza még nincs. Este 11 óra felé gondolom, hogy indulunk, aki tud segíteni elvinni minket a 3. kerületből a 13-ba, az kérem írjon a szeretemacicamatblog@gmail.com emailre. A tegnapi fuvarokat pedig köszönöm Lászlónak és Orsolyának!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr998362428

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása