Kispesti árvák - 2016. március 1-ig van idejük!

2016. február 26. 15:27 - Macska_fogó

Nem szoktam gazdikereséseket kirakni, de most a Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat kért tőlem segítséget, mert SOS befogadóra vagy gazdira van szüksége pár árván maradt cicának! Ha tudtok, fogadjatok be legalább ideiglenesen egyet!

Az albumban találtok képeket és ismertetést is az árvákról. A cicák alultápláltak, a legtöbbje félős, de foglalkozással elnyerhető a bizalmuk. Természetesen ebben szívesen segítek a befogadónak. Alább pedig egy kispesti kolléga szavait olvashatjátok.

"Kérem szépen a segítségüket tegnap váratlanul meghalt az édesanyám 73 éves volt. Albérletben lakott. A lakásban halt meg a tulaj február végiig adott haladékot hogy elvigyük a lakásból az állatokat! 9 macska van és 3 kutya. Ha valaki nem segít az utcára lesznek kidobva! ."

- Az utcára lesznek kidobva... - Az utcára lesznek kidobva... - Az utcára lesznek kidobva...

A fülemben dübörögnek az oda dobált szavak. Tudom, hogy nehéz, a legnehezebb, amin most keresztül megy a bejelentő. Értem az elkeseredést, amikor már mindenhonnan megpróbált segítséget kérni, és nem tudtak segíteni. Értem azt, hogy azt érzi, senki nem akar segíteni, pedig ez nem így van, csak tényleg nagybetűs TELTHÁZ van mindenütt. Éppen azért, mert sokan betartják: "Az utcára lesznek kidobva".

Volt egy néni. Próbálta menteni a menthetőeket. Begyűjtött mindenkit akit tudott, majd a sors húzott egy éles vonalat, és átírta a történetet. Van egy lány. Elvesztette az édesanyját, összeomlott, és nem tudja a felelősség súlyát hordozni. Segítséget kér. És lesz 7 cica, akinek gazdit keresünk. Ideiglenes befogadót, vagy bármilyen egyéb megoldást, mert mi nem mondhatjuk azt: "Az utcára lesznek kidobva". A többieknek már találtunk megoldást, kéjük Angyalok, segítsetek!"

Itt tudsz érdeklődni a cicák iránt:

Kispesti Állatvédelmi Járőrszolgálat
telefon: 06706224942, 06706366230
email: bejelenteskispest@gmail.com
Facebook: https://www.facebook.com/kispestiallatvedelmijarorszolgalat/

Ha befogadni nem tudsz, de támogatnád a cicák ivartalanítási költségét, akkor ezt az alábbi bankszámlaszámra utalva teheted meg:

Kispesti Készenléti Polgárőrség
UNICREDIT BANK
10918001-00000071-61590010

Köszönünk minden segítséget!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr898421688

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása