Martin, a cicazsaru

2017. március 06. 19:23 - Macska_fogó

Cat City - Macskák a nagyvilágban

Ő itt Martin, a rendőrtiszt-cica. Őt egy brooklyn-i rendőrőrs előtt találták az ott dolgozó rendőrök, és meggyőzték a főnöküket, hogy tartsák meg, mint a kapitányság kisállatát, mert a kabalájuk lehet és jó hatással lesz a morálra.

martin.jpg

Így Martin, a kb. fél éves cirmos cica kényelmes életet él a new york-i kapitányságon, ahol naphosszat egerészhet, ehet a tisztek pulykás szendvicséből, utána pedig az asztalukon heverészhet.

"Ő egyértelműen jó hangulatot teremt az épületben. Nincs olyan ember itt, akár rendőr, akár civil, aki ne kedvelné őt" - mondta a helyettes felügyelő William Taylor. "Felvidítja a fiúkat egy nehéz nap után is" - mondta.

martin-nypd-cat-2.jpg

Martinnak három helyen van kint etetőtálja, vannak kosarai, amikben aludhat, és rengeteg játéka. 

"Szeretem, hogy ilyen barátságos cica - mondja Raj Lalwani őrmester. Olyan, mintha kutya lenne, ha hívom, odajön hozzám. Nem hiszem, hogy ő tisztában van vele, hogy egy macska".

Forrás: New York Post

Ha tetszett ez az írásom, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr3212317963

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása