Glória újabb megpróbáltatás előtt

2015. december 12. 19:55 - Macska_fogó

Glória vérképén ugye tegnap a veseértékek a korábbi borzasztóan magas értékek után már a normális tartományban voltak, ami nagyon jó jel! Ahhoz, hogy ki tudjuk zárni a krónikus veselégtelenséget, kellett egy hasi ultrahang. Ez is megtörtént ma.

img_1546.JPG

Kicsit nehezen viselte a megpróbáltatásokat, de az eredménye a vizsgálatnak nagyon jó lett! Semmi elváltozás nem látható a veséjén, és limfómára sem mutatott semmi! Ez ugye azt jelenti, hogy ott nincs daganat. Azt is jelenti, hogy csak akkut veseelégtelensége volt, ami kezelhető. Köszönöm mindenkinek, aki gondolt Glóriára! 

Viszont ez a nehéz légzését és a rossz étvágyát nem magyarázza. A fogai rendben vannak, ezért most már csak egy út maradt: a rhinoszkópia. Ehhez el kell bódítani, és az orrán át megnézni, mi van ott, ami akadályozza a légzést. Ugyanez lehet felelős az étvágyáért is. Ez továbbra is lehet daganat... És ez az a vizsgálat, ami cirka 40 ezer forintba kerül, ezzel 100 ezer forint fölé fog menni Glória orvosi költsége. Ezért kérlek, hogy ha tudod, támogasd Glória kezelését, hogy újra teljes életet élő cica lehessen! Az Alapítvány számlájára tudod küldeni a támogatásod:

Állatmentő Szolgálat Alapítvány - Az ÁLLATok szolgÁLLATában!
OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524
IBAN: HU43 1171 3012 2000 3524 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

A közleménybe írjd be: Glória

A vizsgálatra minél előbb szükség van, ugyanis Glória egyre nehezebben vesz levegőt, és egyre kevesebbet eszik. Köszönöm, és ha segítetek, hamarosan jelentkezek a vizsgálat eredményével! Addig is szorítsatok neki, hogy tovább javuljon az állapota! Köszönöm!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr348168056

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása