5x10 vicces pózokban alvó cica - 2. rész

2020. november 24. 21:55 - Macska_fogó

Az első rész nagy sikere után most itt a folytatás! A blog Facebook-csoportjában lévő tagok képeiből egy újabb válogatás, a furcsábbnál furcsább alvós pózokból. Neked melyik a kedvenced? 

111476978_2039246472873041_5939024367272076693_o.jpg

Figyelem, cukiságbomba következik! Mostanában így is elég stressz ért minket, ezért ránk fér egy kis nyugalom. Nincs is megnyugtatóbb, mint édesen alvó cicákat nézegetni, ugye? Ebből szedtem most össze 50 képet a lenti kategóriákban, remélem mindenkinek feldobja a napját! Ha igen, ér a lájk és a megosztás!

LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, hogy támogasd a blogot, akár csak egy kávé árával, hogy továbbra is minőségi tartalmat tudjak nektek adni, és még több cicának és gazdinak segíteni! Támogatni Patreonon keresztül tudsz, kattints a linkre! Ha tudni szeretnéd, mit kapsz a támogatásért, vagy segítségre van szükséged a regisztrációhoz, a fenti linkeken azt is megtalálod. Köszönöm!

Hirtelen fontos aludnivalójuk akadt

Első kategóriánk versenyzői a nyugalom szobrai, egyszer csak eldobták magukat, és teljesen átadták magukat a pihenés élvezetének. Cserélnél velük? A nagyobb képhez kattints!

Gombócban

Amikor nem tudjuk, hol kezdődik és hol végződik a cica. Ez kedvelt alvópóz a cicáknál, itt pedig nagyszerű fotók bizonyítják, miért is mosolyogtatnak meg ezek minket. A nagyobb képhez kattints!

Hanyatt dobta magát

Ha a cica a hasát mutatja, az nem biztos, hogy azt jelenti, hogy szeretné, hogy megsimogasd. Inkább arra utal, hogy ő most biztonságban van, és teljesen elengedte magát. Ezért legyél büszke, ha a cicád sokat látod ebben a pózban! A képre kattintva galéria nyílik, ahol meg tudod nézni mind a 10 cuki cicát ebben a pózban! 

Lelógva

"Kicsi vagyok, elférek! Ja, mégsem, de attól még jó így!" - mondják ezek a cicák, mi pedig nem értjük, hogy lehet ez nekik kényelmes. A képre kattintva galéria nyílik, ahol meg tudod nézni mind a 10 cuki cicát ebben a pózban!

Nyakatekert pózok

Mindig van még tovább, a lenti képek is ezt bizonyítják. Ezeknél kényelmetlenebb helyzeteteket nehezen tudunk elképzelni, de a cicáink mégis szeretik. És csodálkozunk, hogy nem értjük a macskáinkat? A képre kattintva galéria nyílik, ahol meg tudod nézni mind a 10 cuki cicát ebben a pózban! 

Ez is egy könnyed, szórakoztató írás volt, remélem tetszettek a képek, és te is jót nevettél rajtuk! Ha igen, oszd meg a cikket, és lájkold be a Facebook-oldalt! Remélem ez is annyira tetszik majd nektek, mint a korábbi válogatás! Köszönöm még egyszer a képeket a csoport tagjainak, a fentiek is azt bizonyítják, hogy milyen szuper gazdik vagytok!

Ha tetszett ez az írásom, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

 

 

4 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr5716174042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lupy67 2020.11.25. 19:52:23

Ezeknek sikerült az élet...

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2020.11.26. 12:40:07

@Lupy67: Igen, igen, csak megszületniük volt nehéz...Cafka népség.Főleg a háton fekvős banda.
:-)))

]{udarauszkasz 2020.11.26. 19:11:04

Amelyik elore nyujtotta a mancsait, olyan, mint a mi Brikettunk:)

Reactor 2021.04.04. 06:04:59

Mit jelent az az alvópóz, amikor a macsek összegömbölyödve alszik, az egyik mancsával eltakarja az orrát? Nagyon cuki, de nem bírok rájönni.
süti beállítások módosítása