12. heti összefoglaló - Lucifer

2013. december 01. 13:26 - Macska_fogó

Lucifer megszelídítése, avagy hogy lesz ördögből kiscica?

Elég sok mindenről tudok nektek beszámolni az utóbbi egy-két hétből, és ezek mind csupa jó hírek :)

WP_000797.jpg

Egyrészt Lucifer teljesen beilleszkedett a többi állat közé. Együtt alszik a többi macskával, és az sem zavarja, ha közel megy hozzá valamelyik kutya.

Nagyon sokat van elől, sőt, szinte sose bújik el olyan helyekre, ahol nem látom. Bennem is egyre jobban bízik, már nem rohan el, ha elmegyek mögötte/mellette, és szinte bárhol engedi, hogy megsimogassam :) De ami ennél is nagyobb siker, hogy vadidegen emberektől sem retten meg, előttük is büszkén pózol :) 

Sokszor jön magától ölbe, és dorombolva követeli ki a simogatást, amikor is eldobja magát, és teljesen átadja magát az élvezeteknek :)

Azt hiszem, hogy nyugodtan kijelenthetem, hogy Lucifer élete gyökeresen megváltozott. Az egykor félős, ingerült, bizonytalan macskából magabiztos, nyugodt cica lett, Nem bújik el az emberek elől, hanem szinte mindig elől van, etetésnél pedig követeli a saját részét :) Szereti, ha simogatják, és ezt hangos dorombolással és bújással hálálja meg :)

Nagyon jó érzés erről beszámolni, és persze fejlődhet még tovább, de úgy gondolom, hogy mindössze három hónap után Lucifer örökbe adható állapotba került. Várom tehát a jelentkezőket, akik szeretnének egy ilyen ördögien különleges cica gazdái lenni! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr695669910

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása