Legyél te is pártfogója a macskás blognak!

2020. június 01. 16:17 - Macska_fogó

Már több, mint 6 és fél éve írom, a blogot, és olyan egyedülálló, színvonalas anyag gyűlt össze a macskák viselkedéséről és nevelésükről az évek alatt, amihez sehol máshol nem tudsz hozzájutni. Ráadásul ha még ezután is szükséged van segítségre, kérdezhetsz tőlem közvetlenül is. Ezért kérlek, hogy ezt a munkámat támogasd, és legyél pártfogója az oldalnak!

person-giving-high-five-to-grey-cat-38867.jpg

Azzal kezdem, hogy a blog nem fizetős tartalom, és soha nem is lesz az. Ezt a blogot azért írom, hogy minél több cicának és gazdinak segítsek. De ha rendszeresen olvasod a blogot, és/vagy segített neked egy probléma megoldásában, esetleg én adtam neked tanácsot, akkor örömmel venném, hogy ha kifejeznéd az elismerésed azzal is, hogy egy kávé, magazin vagy könyv árával rendszeresen támogatod a munkámat.

Kitől kaphatsz tanácsokat?

Pintér Attila vagyok, több éve foglalkozom macskákkal és macska-viselkedési tanácsadással, személyesen, a blogon vagy más fórumokon keresztül eddig több, mint 500 esetben segítettem közvetlenül a gazdiknak cicájuk "megnevelésében". Rólam bővebben ebben a bejegyzésben olvashatsz. 

Mit ad neked a SzaC?

person-s-left-hand-holding-calico-cat-790033_2.jpg

De mit is ad ez a blog és én az olvasóinak? A blogban egyedülállóan részletesen és gyakorlatiasan nyújtok segítséget cicagazdiknak, a cicájuk megismeréséhez vagy egyes problémák megoldásához. Sehol máshol nem találsz ennyire átfogóan és szakszerűen segítséget a témában, főleg nem magyar nyelven. Vannak persze még macskák viselkedésével foglalkozó tanácsadók, de azok vagy egyáltalán semmilyen, vagy csak nagyon kevés segítséget adnak fizetség nélkül. Én viszont ingyenesen segítek. A blogban leginkább ezekkel a témákkal foglalkozom:

  • mentett cica beszoktatása lakásba
  • félős cica rehabilitációja
  • cicák összeszoktatása
  • cica és kutya összeszoktatása
  • szobatisztasági problémák megoldása
  • leszoktatás rombolásról
  • támadásról leszoktatás
  • leszoktatás éjszakai randalírozásról
  • felelős állattartás
  • és még sok minden más, macskás témában 

A viselkedési problémák megoldásáról szóló cikkek összefoglalóját itt találod, tényleg minden benne van, ami szóba jöhet - ezért szinte csoda, hogy még mindig bővül, folyamatosan.

Hogyan kaphatsz segítséget?

Ezek pedig csak a blogban lévő cikkek témái, de emellett még más fórumokon is találhatsz és kérhetsz segítséget. Sorolom ezeket is, mindegyik egyedülállóan teljesen ingyenes szolgáltatás:

A blog hatodik születésnapján leírtam az eddigi eredményeket, arról pedig, hogy hogyan és miről kérdezhetsz tőlem, már írtam korábban.

Miért legyél a blog pártfogója?

Mint írtam, az eddigi munkám, és az ezután következő is a blogban karitatív volt és lesz. De boldog lennék, ha a munkámat megbecsülnéd  azzal, hogy rendszeresen támogatsz egy általad választott összeggel. Ezzel egyrészt érezném, hogy van értéke annak, amit csinálok mások számára is, másrészt ösztönöznél arra, hogy még többet foglalkozzam vele, és még több és jobb tartalmat csináljak neked is. Valamint kapsz értesítést az új cikkekről és bejegyzésekről.

beige-cat-with-gold-colored-crown-1314550.jpg

Lehetsz egyszerű macskarajongó, de akár macskafüggő, sőt, gyógyíthatatlan macskabolond támogató is, és akár a neved is megjelenhet az oldalon pártfogóként - persze csak ha akarod.

Hogyan tudod támogatni a blogot?

A már sokak által használt Patreon.com oldalán keresztül. Te választod ki, hogy egy kávé, egy magazin vagy egy könyv ára az, amit ér neked a "macskás blog". Minden támogatásnak örülök és mindegyiket köszönöm! Itt tudsz pártfogója lenni a blognak: https://www.patreon.com/szac

Köszönöm, ha támogatsz!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr3415733420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása