Glória felfedez - 7. hét

2015. május 10. 19:49 - Macska_fogó

Glória - felragyog-e az élete reménysugara?

A múlt héten ott hagytuk abba, hogy Glória erősen barátkozik a kutyákkal, és már bejön a szobába enni, de utána visszarohan a biztonságos, megszokott helyére. Hát ez mostanra gyökeresen megváltozott!

wp_003128.jpg

Kezdve azzal, hogy először kiköltözött a kutyák mellé, az előszobába. Ebben mondjuk volt némi ráhatás, ugyanis érkezett hozzám néhány pár hetes csöppség, akiket ő láthatóan nem szívlelt. Így jobbnak láttam, ha a haverokkal tölti a napokat.

wp_003142.jpg

Ezek után jött a következő lépés, a szoba meghódítása. A kaját most már stabilan ott kapta, és így egyre biztonságosabbnak érezte a területet. Az ugrást azonban az jelentette, amikor meg kellett fognom, hogy elvigyük röntgenre megnézni a törött mellső lábát. A felvélek alapján úgy néz ki, mintha anno egy darab letört volna és rossz helyre forrt oda - mint egy csontkinövés. Konzultálunk még orvosunkkal, hogy lehet-e segíteni rajta, vagy most már örökké bicegni fog. A "bedobozolás" miatt viszont vesztettem kicsit a bizalmából, nem örült neki, hogy megfogtam. Így viszont az "inzultus" után szobába menekült be, és azóta is sokat van ott, ahogy a képeken is látható.

Először kicsit bizonytalan volt, de ma reggel végre láttam benne magabiztosságot, csak lazán elfeküdt a széken. Hát nem gyönyörű így? :)

wp_003183.jpg

Most a következő feladat, hogy visszaszerezzem a megfogása miatt elvesztett bizalmát, ezen fogok dolgozni a jövő héten. Drukkoljatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr317448230

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása