Glória 2 hónapja

2015. május 18. 20:56 - Macska_fogó

Glória - felragyog-e az élete reménysugara?

8 hete van nálam ez a félős kislány, és bár még nem lett bújós cica, azért sokat oldódott. A tekintete sokkal magabiztosabb, elsőre meglepő módon a kutyákkal szinte jobban kijön, mint a többi macskával, és már játékos viselkedése is volt, ami nagyon jó.

wp_003242.jpg

Sok időt tölt "látható" helyen: az ablak előtt, vagy az ágyon, akkor is, ha én jelen vagyok, Ez nagyon jó jel. A bal mellső lába ugyan el van törve, és nem tud rá támaszkodni, de így is képes futkározni és felugrani dolgokra és onnan le is ugrani. Csináltattunk egy röntgent a lábáról, hogy megtudjuk, rendbe lehet-e még hozni a lábát, de vegyes eredménye lett. Ráadásul Glória egyelőre nem szereti, ha megfogom, és eléggé tiltakozott is, aminek leginkább én láttam kárát, mert nekem kellett 2 hétig a sebeket viselnem a kezemen :D

wp_003212.jpg

Ráadásul a vizsgálat eredménye sem lett kielégítő, ugyanis másik irányból is meg kell csinálni... Viszont mostanában nem akarom még egy ilyen rossz élménynek kitenni, előbb bízzon meg kicsit jobban bennem, hogy kevesebb legyen számára a stressz.

Ha van rá lehetőséged, kérlek segítsd Glória rehabilitációját és gyógyulását, és támogasd őt és alapítványunkat:

Állatmentő Szolgálat Alapítvány

OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524
IBAN: HU43
1171 3012 2000 3524 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB
Közleménybe: Glória cica

Köszönjük!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr887471038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása