Glória érzései

2015. december 14. 23:31 - Macska_fogó

Glória az elmúlt közel 1 hónapban sok torturán esett át: vérvétel, bódítás, ultrahang, rendszeres infúziók és gyógyszerbeadás, és ő mindegyiket hősiesen elviselte, Először meg is lepődtem, hiszen korábban félős cicának ismertem. De sokkal több van benne, mint amennyit elsőre láttam.

img_1573.JPG

Glória ugyanis nagyon kedves cica, csak eddig ezt emberek felé nem mutatta ki. A macskáknak és kutyáknak hízelgett, de az emberekben nem bízott. Furcsa mód ehhez pontosan egy betegség kellett, és az, hogy rendszeresen csesztessem :) Hordozóból be és ki, gyógyszert lenyomni a torkán, etetni, amikor nem evett és effélék, És most azt látom, hogy a kislány, amikor benyúlok a ketrecbe, nem megijed, hanem bújik a kezemhez :) Hogy dobja ki a fenekét a simogatás közben, és körbejárja a ketrecet, miközben dorombol :) Szóval sokat nyitott felém, és remélem ez még javulni fog.

Ma megkapta az első infúzióját is bőr alá tőlem, ezt majd hetente egyszer kell megcsinálnom. Már most kiráz tőle a hideg, de ő nagyon szépen viselte. Szerintem jobban, mint én :)

Viszont nagyon sokat szuszog, továbbra is sípolva veszi sokszor e levegőt, és még mindig nem eszik rendesen. Ezért kénytelenek leszünk megcsinálni a rhinoszkópiát, hogy megnézzük, mi van az orrjáratában. Megkérdeztük, és ez 35 ezer forint az Állatorvosi Egyetemen, ahogy egyedüliként csinálják, mert olyan drága, speciális gép kell hozzá, ezt jövő héten el szeretnénk végeztetni, de ezzel 100 ezer forint fölé fog ugrani Glória eddig kezelésének költsége... Ezért mindenképpen szükségünk van segítségre. Többféle módon támogathatjátok már Glóriát, virtuálisan is örökbe fogadhatjátok, de akár 2016-os határidőnapló vásárlásával is segíthetitek az Alapítványt.

Köszönöm, ha segítetek a kislánynak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr238173184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása