14+1 "akkor és most" kép cicákról 3.

2020. június 20. 14:17 - Macska_fogó

Ma van a társállatok világnapja, ezért hoztam nektek egy újabb szép válogatást a cicáitokról "akkor és most témában". A képeket a blog Facebook-csoportjába töltötték fel a tagok, amit köszönök! Az első ilyen gyűjtemény a tavalyi állatok világnapja alkalmából készült, de azóta volt második rész, most pedig megnézheted az újabb gyöngyszemeket, és elolvashatod a gazdik által megosztott történetüket is némelyik cicának.
borito_vilmos.jpg

A képek között elrejtettem egy meglepetést, az egyik cicát a blog rendszeres olvasói ismerhetik. Te tudod, kiről van szó? A cicák ábécé sorrendben következnek most is.

LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, hogy támogasd a blogot, akár csak kávé árával, hogy továbbra is minőségi tartalmat tudjak nektek adni, és még több cicának és gazdinak segíteni! Támogatni Patreonon keresztül tudsz, kattints a linkre! Ha tudni szeretnéd, mit kapsz a támogatásért, vagy segítségre van szükséged a regisztrációhoz, a fenti linkeken azt is megtalálod. Köszönöm!

Alice

alice.jpg

Alice 2,5 hónaposan és 7 évesen. Láthatóan a furcsa nézések hivatalában dolgozik.

Bella

belle.jpgKis Bella első napján, 2 hónaposan, és most, 7 hónaposan  (még nőni fog rendesen).

Boglárka

boglarka.jpg

Boglárka 2 hónaposan és 2 évesen. Hozzánőtt a füléhez.

Chili

chili_2.jpg

Chili 7 hetesen, mikor hozzánk került,és most 18 hónaposan. Az a huncut nézés! Nagy csábító lehet.

Cuki

cuki_1.jpg

Cukika 6 hetesen, és most 1 évesen. Mentett cilu. És hát a név kötelez.

Kiddo

kiddo.jpg

A Kill Bill Beatrix Kiddojáról kapta a nevét, mert hívatlan vendégként, 3 kutyán keresztül "bekaratézta" magát a lakásba.

Kócika

kocika.jpg

Kócika 10 hetesen, és most 2 évesen. A fésülködést és körömápolást úgy látszik, megtanulta.

Koko

koko.jpg

Koko baba 2007-ben,  és Koko úrhölgy 2019-ben. Miből lesz a cserebogár!

Lucky Luke

lucky.jpg

Lucky Luke 6 hónaposan, miután felhoztam az utcáról, ahova született, és most, 6 évesen. Kikerekedett, na.

Pacalka

pacalka.jpg

Pacalka cica anno 2 hónaposan, és most 1,5 évesen az életem része. Első cicám, sosem gondoltam hogy ilyen nagyon lehet őt szeretni!

Pötyi

potyi.jpg

Pötyi 2009. áprilisban, 4,5 évesen, majd 2019. szeptemberben, 15 évesen. Ilyenkor örülök, hogy nézéssel nem lehet ölni.

Sanyi

sanyi.jpg

Sanyi akkor és 4 évvel később. Főállású vízhőmérséklet-ellenőr lett belőle, gratulálok!

Vilmos

vilmos.jpg

Vilmos kb 2 hónaposan és most 7,5 évesen. A gazdi szavai:

"Vilmos nagyon beteg volt, amikor a barátnőm találta. Mindkét szeme beteg volt, és csak az egyiket sikerült kikezelni, a másikat nem. Ha nem műti ki a doki, belehalhatott volna. Szóval így egyszeműként él velünk már több mint 7 éve, és imádjuk, mert fantasztikus cicc. Volt kijárós is, most már csak benti cica. Óriás vadász mindent észrevesz, levadász és egyáltalán nem zavarja semmiben, hogy egy szeme van. Imádjuk!!!"

Yoda

yoda.jpg

Yoda 8 hetesen, és most, 2,5 évesen. A házimunka veled van!

Zokni

zokni_1.jpg

Zokni megtaláláskor és most, komoly kandúrként. Komolyan aranyos!

Remélem neked is legalább annyira tetszettek ezek a képek és történetek, mint nekem. A gazdik igazán büszkék lehetnek a cicáikra! Megtaláltad a meglepetést? Ha igen, írd meg kommentben!

Kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Ha tetszett az írásom, lájkold a Facebook-oldalam! Ha pedig kérdésed van cicád viselkedésével kapcsolatban, tedd fel itt a blogban kommentként, vagy írj a Facebook-oldalon üzenetet! De a Facebook-csoportban is kérhetsz segítséget.

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr9815678038

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kóborkak 2020.06.26. 12:10:42

Kedves Macska-fogó!
Olvastam a blogodat, igazán nagyszerű tanácsaid vannak. Próbàlom alkalmazni őket de egy kis srgítségre lenne szükségem. Van egy 10 éves ivartalanított kandúr cicám aki 2018 szeptemberében eltünt és 2020 márciusában hazatért. Nagyon örültem neki. Gyenge volt és alig állt a lábán. Bizalmatlan is volt ami érthető is. Pár nap mulva már közel engedett magához de amikor megfogtam megharapott. A tanácsaid alapján próbáltam szelidítgetni és némi haladást értem is el. A problémám az, hogy van 4 másik cicám és ővelük is agresszív. Ők már akkor is megvoltak amikor elveszett, ismerte őket. Mikor megjött még nem volt semmi gond de mióta egy kicsit megerősödött azóta kergeti, tépi és harapja őket. Különösen az egyik retteg tőle. Ahogy meglátja már bújik is el és naphosszat elő sem kerül. Mi lehet a gond? Segítségedet előre is köszönöm.
süti beállítások módosítása