7. nap, napközben - Lucifer

2013. szeptember 16. 17:39 - Macska_fogó

Lucifer megszelídítése, avagy hogy lesz ördögből kiscica?

wp_000214_1379345979.jpg_640x480

Ma kiderült, hogy nem csak abban hasonlítunk egymásra Lucival, hogy mindketten szeretjük a hasunkat, hanem ugyanúgy utáljuk a takarítást Ugyanis a porszívó bekapcsolása után rögtön elmenekült. Én pedig háromszor túrtam fel a lakást utána, még a szekrény tetején is megnéztem, pedig ő ugye inkább mélyre bújik, mint magasra tör. 
Már kezdtem azt hinni, hogy elvesztettem egy macskát, aztán eszembe jutott a legkézenfekvőbb hely: az alom! És persze a fedett alom tetejét levéve meglett a bújócska győztese 
Az persze nem jó, ha az alomban fekszik a macska. Azt jelenti, hogy fél, nem érzi magát biztonságban, ezért arra a helyre fekszik, ahol a legerősebb a szaga, ez pedig persze az a hely, ahová pisil és űrit. Ha a macskát sokszor találod az alomban feküdni, akkor érdemes elgondolkozni, hogy mitől fél ennyire.
Szerencsére Lucifer nem maradt itt sokáig, és lett jó hozadéka is a porszívónak: ugyanis ennek köszönhetően most először bemerészkedett (vagy inkább bemenekült:) a szobába, így most már az sem ismeretlen előtte.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr665517582

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: webdesign antwerp 2018.05.30. 21:07:11

Hogyan írj meg egy motivációs levelet? - Motivációs levél – legyen a tiéd a legjobb!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása