9 cica "furcsa" helyeken - 2. rész

2023. február 17. 15:13 - Macska_fogó

A Macskák világnapja alkalmából folytatom a furcsa, meghökkentő, de mindenképpen vicces helyeken pihengető cicák sorozatot, ismét kilencet mutatok be. Hogy lesz-e folytatás, az rajtatok is múlik: írjátok meg, melyik a kedvencetek!

_borito-removebg-preview_1.png

Mindenki találta már furcsa helyen a cicáját, ugye? Most ezekből hoztam egy válogatást, a második részt. Az elsőt itt tudod megnézni. A jobbnál jobb fotókat az oldal Facebook-csoportjában lévők töltötték fel, köszönet érte nekik! A felsorolás nem helyezés, hanem véletlenszerű, mindenki maga dönti el, mely képek tetszenek neki jobban!

LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, hogy támogasd a blogot, hogy továbbra is minőségi tartalmat tudjak nektek adni, és még több cicának és gazdinak segíteni! Ha pedig kérdeznél tőlem a cicád viselkedése miatt, azt is így tudott megtenni. Támogatni Patreonon keresztül tudsz, kattints a linkre! Ha tudni szeretnéd, mit kapsz a támogatásért, vagy segítségre van szükséged a regisztrációhoz, a fenti linkeken azt is megtalálod. Köszönöm!

1. Ajtón

1_8.jpg

Azt mindenki tudja, hogy a magaslatokat szeretik a cicák. Csak be ne csukódjon. 

2. Balkonládában

2_8.jpg

Egy ritka nemesítést látunk a képen, Cicalicus Boralicus, köznapi nevén cicavirág. A napfényes, meleg helyeket kedveli, ha jól érzi magát, dorombol.

3. Felmosóvödörben

3_4.jpg

Nem minden macska henyél, vannak nagyon szorgos fajták is. itt például a takarításból veszi ki a részét ez a szépség.

4. Ruháskosárban

4_5.jpg

"Hagyd a mosott ruhát másra, engem vigyél fel a padlásra!" - szavalja az irodalmi beállítottságú művészcica.

5. Festékes vödörben

5_4.jpg

Újabb cica, aki bizonyítja, hogy a macskák igenis dolgos népség! Jó, most éppen szünetet tart.

6. Tálban

6_4.jpg

A képen egy konyhai kisegítő alkalmazott, éppen dagasztó cica.

7. Tojástartóban

7_4.jpg

A tojás ugyan elfogyott, de van macska! Mi más kellene még?

8. Virágládában

8_3.jpg

Ha a macskát helyesen elültetjük, akkor ilyen szép példány nő ki majd belőle.

9. Gyümölcsmosóban

9_3.jpg

A konyhát úgy látszik, sok macska szereti, ebből is látszik, milyen háziasak. Ez ugye a nevükben is benne van: házimacskák, tehát nincs ebben semmi meglepő.

Neked cica volt a kedvenced? A dolgosabb, vagy a pihenősebb? Írd le kommentben, és azt is, szeretnél-e még harmadik részt!

Ha kérdésed van cicád viselkedésével kapcsolatban, vagy én adtam neked tanácsot amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd Te is a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Valamint lépj be a blog Facebook-csoportjába, ahol szintén kaphatsz a tagoktól segítséget, és beszélgethetsz a cicák viselkedéséről!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr4618051842

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása