15. heti összefoglaló - Lucifer révbe ért

2013. december 22. 22:30 - Macska_fogó

Megint jó sok idő eltelt az utolsó bejegyzés óta, ráadásul most van 4 hónapja nálam Lucifer. Óriási átalakuláson ment ez idő alatt keresztül, és bátram mondhatom, hogy megváltozott az élete, ráadásul gazdijelölt is van rá! :)

WP_000867_1.jpg

Összefoglalom, mik a legfontosabb változások:

  • mindig szem előtt van
  • nem fut el, ha közelítek hozzá
  • ha eszik, akkor is elmehetek mögötte
  • előttem mosakszik
  • idegenekkel szemben érdeklődő
  • szinte bárhol engedi, hogy simogassam
  • magától jön ölbe

Ez utóbbi a legújabb fejlemény, ugyanis Luci eddig csak akkor jött az ölembe, ha kaját akart kunyizni :) Legutóbb viszont nem volt sehol kaja, ő teljesen magától döntött úgy, hogy az ölebe fekszik, és ott piheni ki a macska lét fáradalmait :) És Szofival is összehaverkodott! Ő mindig nehezen engedi közel magához az újakat, ezért az, hogy egy fekhelyen vannak, igencsak jó jel.

Amiben még fejlődhetne, az az, hogy fel lehessen venni, illetve hogy még jobban keresse az ember társaságát: többször jöjjön ölbe, az ágyról ne menjen le, ha odamegyek stb.

Viszont gazdijelölt is van rá, volt is már látogatni, és el volt tőle ragadtatva :) Üröm az örömben, hogy Luci Németországban élne, vagyis nem tudnám látogatni. Viszont az életkörülményei nagyon jók lennének. Az Ünnepeket még biztos nálam tölti, de utána, ha minden jól megy, ő is megtapasztalhatja a boldog gazdis cica létet :) Ez minden ajándéknál jobb lenne lenne neki, és igazán megérdemli.

Boldog cicás Karácsonyt nektek! :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr885705023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása