Glória első infúziója

2015. december 07. 22:18 - Macska_fogó

Glória ma volt először reggeltől estig infúzión. Gyakorlatilag egy dialízist kap, hogy beindítsuk a veséjét. Ezt nagyon hősiesen viseli, bár inkább azért, mert be van tojva. Emellett reggel és este evés előtt kap antibiotikumot és egy Venter nevű port vízben oldva, ami csökkenti a hasfájását. Valószínűleg ez hozta meg az étvágyát. Még 2-3 napot járok fele minden nap reggel infúzióra, utána megismételjük a vértesztet, abból fogjuk látni, hogy használt-e. Ha igen, akkor otthoni kezelést kezdünk el.

img_1505.JPG


A korábbi orrfolyása és szipogása nem múlt el teljesen, csak jelentősen csökkent, valamint most a sürgősebb veseproblémával foglalkozunk. De hamarosan annak is ki kell derítenünk az okát. Ezt okozhatja a vesebetegség is, mert legyengítette a szervezetét, de valamilyen daganat, illetve leukózis és macska-aids is lehet a háttérben. Ezért ezekre csináltatunk hamarosan egy tesztet. Nem győzőm hangsúlyozni, mennyire szeretnénk negatív teszteket... Drukkoljatok a kislánynak!

Valamint mivel Glóriának mostantól vesekímélő tápot kell kapnia, és ezt ráadásul eszi is szépen, szükségünk lenne erre. Naponta 2 zacskóval eszik meg. Ezért ha tudod, kérlek támogasd őt a Royal Canin Renal táppal, amit megvehetsz állatorvosnál vagy állatpatikában, például a IV. kerületi Mancsok vagy a XIII. kerületi Biovet állatorvosi rendelőkben, ahol ott is hagyhatod Glóriának. Ha másik adománypontunk közelebb van neked, ezek listáját itt találod: Adománypontok. Köszönjük!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr98147350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása