Kicsi Glória leukós...

2015. december 09. 23:24 - Macska_fogó

Nagyon rossz hírem van, kicsi Glória leukózis pozitív :( Emiatt is lehet a vesebetegsége, hiszen gyengébb így a szervezete, de fordítva is lehetséges, hogy a vesebetegsége miatt volt legyengülve az immunrendszere, és egy másik cicától kapta el.
A macska-leukózis immunrendszert gyengítő betegség, hasonló az macska-aidshez, és csak macskák között terjed, vérrel és nyállal. Tehát verekedés, közösülés, közös etető-itatótál és alomhasználattal, vagy egymás mosdatása által. Leginkább a fiatal és gyenge állatok kapják el, egy egészséges, felnőtt állat szervezetében a kórokozó el is pusztulhat.

img_1514.JPG

Glóriával most mégsem ez a legnagyobb baj, hanem hogy nem eszik. A harmadik tápot kapja 2 héten belül, mindegyiket 1 napig ette, és utána már nem. Márpedig ha nem eszik, akkor rosszabbodik az állapota. Péntek óta minden nap dokihoz viszem, hétfő óta egész napos intravénás infúziót kap minden egyes nap. Ezt addig kell kapnia, ameddig nem tér vissza az étvágya, ami egyelőre nem látszik :(
Az elmúlt 2,5 hét orvosi kezelése eddig 58 ezer forintba került, ehhez 43 ezer forint támogatást küldtetek eddig Ti, amit nagyon nagyon köszönünk! Szeretem őt, talán ő is kedvel kicsit, de át fogjuk gondolni és az orvossal konzultálni, hogy meddig lehet őt ennek kitenni, ha szenved, akkor nem kell ezt meghosszabbítanunk. Drukkoljatok Glóriának, hogy kezdjen el enni!.

Aki segítene Glóriának orvosi költségeihez való hozzájárulással, az Állatmentő Szolgálat Alapítvány számlájára történő utalással tehet azt meg. Nagyon köszönjük! 
Állatmentő Szolgálat Alapítvány - Az ÁLLATok szolgÁLLATában! OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524 IBAN: HU43 1171 3012 2000 3524 0000 0000 SWIFT kód: OTPVHUHB

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr768153210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása