Lutri költözik - de még nem gazdihoz

2016. február 12. 12:14 - Macska_fogó

Lutri 2 éve van nálam "ideiglenesként". Ez elég sok idő ezen a poszton, még nálam is. Nekem ráadásul elég nagy változás áll be az életemben hamarosan, ezért ő most új idegihez költözik.

img_2151.JPG

Aki követte a blogot régebbről, tudja, hogy Lutri félős, elbújós cicaként került hozzám, majd pár hónap alatt kinyílt. Aktív, játékos cica lett, aki mindig elől van, imádja a többi macskát és a kutyákat is. Egyedül az embereket kerüli. Megtűri maga mellett őket, ameddig nem érnek hozzá, de a simogatást nem szereti. Ráadásul mellette több állat volt, lehet hogy ezért sem volt oka az ember felé nyitásra. Most olyan helyre megy, ahol 2 cica lesz mellette mindössze, talán ez is ad neki okot arra, hogy barátkozzon a kétlábúkkal. Az új helyén azonban csak pár hónapot maradhat, ezért ha szeretnétek neki segíteni és befogadnátok egy okos, játékos cicát, aki imád ágyban aludni, akkor jelentkezzetek a Noé Macskamentésnél a macskamentes@noeallatotthon.hu emailen.

Sok boldogságot, Lutri cica!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr978384184

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása