Glória egyet visszalépett

2016. február 22. 21:20 - Macska_fogó

Glória cica sajnos 1 hét után visszaesett... Ismét szörcsög, valószínűleg emiatt megint nem eszi a nedveset, és a szárazból is keveset...

img_2251.JPG

Fogyott is emiatt, ráadásul hasmenése is van. Tegnap voltunk dokinál, ismét kapott infit, új orrcseppet és étvágyfokozó gyógyszereket. Nagyon rossz hír ez, ez a leukózis miatt lehet, viszont nem lenne jó visszaesnie újra a nem evésre. Ezért is nem írtam meg tegnap este a posztot, mert nagyon rosszul érintett, ráadásul későn is értünk haza.

De jó hír is van, a múltkor nagyon alacsony vörösvértestszám nőtt a vérében, 5 nap alatt kb. 10%-ot. Még így is határérték alatt van, de azért ez jelentős haladás!

A kedve továbbra is jó, sőt, tegnap a dokinál kikérezkedett a hordozóból alomba, mert neki pisilnie kellett :) Utána pedig láthatóan jól érezte magát az alomban, ameddig vártunk a vizsgálatra :) Tehát nem hagyja el magát, ez jó. De újabb heteket nem tudok vele végigcsinálni kényszeretetéssel, ezért nagyon drukkoljatok neki, hogy összeszedje magát, és egyen rendesen. 

Ma kellett volna visszamennünk, de nem találtunk fuvart, ezért áttettük holnap estére. Még nincs fuvarunk, ezért aki szeretne ebben segíteni, írjon a szeretemacicamatblog@gmail.com emailre. A 13. kerületből kell minket elvinni a 3. kerületbe, oda 17-19 óra között, vissza 22-24 óra között. Köszönöm!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr168412004

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása