Ha a cicák használnák a közösségi oldalakat

2020. január 28. 10:47 - Macska_fogó

A múlt héten Dolly Parton kirakott instára egy montázst, hogy különböző közösségi oldalakon milyen képek a jellemzőek. Akkora sikere lett, hogy ma már szinte mindenkinek van egy ilyen képe. Mivel a cicák sem maradhatnak ki ebből a mókából, ezért hoztam most nektek pár cuki cicás képet ebben a témában!

adorable-animal-cat-cute-384555.jpg

A képeket egy kivételével - amelyiken az egyik saját cicám szerepel - a blog Facebook-csoportjának tagjai készítették, itt is köszönet nekik! Nézd meg Te is a lenti képgalériát, és válaszd ki a kedvencedet!

 Ha tetszett, akkor pedig kövesd a Facebook-oldalam és csatlakozz a csoportba Te is!

Kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr215433192

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása