10. heti összefoglaló - Lucifer

2013. november 13. 19:20 - Macska_fogó

Lucifer megszelídítése, avagy hogy lesz ördögből kiscica?

Luciferrel az utóbbi időben keveset tudtam foglalkozni, mégis sokat fejlődött. Elnézést, hogy megritkultak a posztok, de az egyik kutyám komolyan beteg lett, és csak mostanra lett jobb a helyzet, de most a legjobb irányba tartanak a dolgok :) Ezért gyorsan megosztok veletek két jó hírt Luciról :)

WP_000647.jpg

Az egyik az, hogy ismét megpróbálkozott az ágy meghódításával. Mivel ott igen erős a szagom (hiszen kb. napi 8 órát ott töltök :), ezért kiemelten fontos, hogy ezt a helyet megkedvelje. A másik jó hír viszont még ennél is fontosabb: Lucifer engedi, hogy felvegyem, amikor akarom! Mikor először próbálkoztam ezzel, teljesen megrémült, most viszont ha felveszem, semmi félelmet nem mutat, teljesen természetesnek veszi ezt a dolgot :) Egyelőre még csak az "arrébb rakás" megy ilyen flottul, de innen már csak egy lépés, hogy biztonságban érezze magát a karomban is :)

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr685631932

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása