Lutri bepasizott és ágyban alszik - 2. hét

2014. január 28. 21:08 - Macska_fogó

Lutri - avagy hogyan lesz bizonytalan cicából magabiztos macska?

Lutri kicsit több, mint két hete van nálam, de egy hét alatt otthon érezte magát, a második héten pedig elcsábította az egyik kandúrom :D Vagyis társaságibb cica, mint gondoltam.

WP_001104.jpg

Először Luciferhez került közel, de úgy tűnik, hiába volt hasonló a történetük, túl nagy volt köztük a különbség - méretben legalább is biztos :)

WP_001128.jpg

Így Safraneket szemelte ki magának, akivel sokkal jobban megértették egymást, és hamarosan kiskifli-nagykiflit játszottak :D Aki lemaradt volna róla, itt megnézheti a videót a "nagy szerelemről" ;)

WP_001151.jpg

Az ágyon is nagyon sok időt tölt. Igazából alig tudom este arrébb tessékelni, hogy én is végre aludhassak :) Ez tegnap addig fajult, hogy akkor is ott maradt az ágy szélén, miután én megágyaztam, és lefeküdtem aludni! Ez már valami, ugye?

A simogatás még annyira viszont nem megy. Melléülhetek, egész közel mehetek hozzá, de egyszerűen nem szereti, ha hozzáérnek. Ezt próbálom majd idővel oldani benne, nyilván rossz tapasztalatok miatt van, vagy csak azért, mert eddig nem igazán simogatta senki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr625787126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása