Kemi 7. hét - simi és kaja

2014. december 21. 20:27 - Macska_fogó

Kemeny (kemeni) - Kemény kiscsajból bújós cica lesz?

Másfél hónapja van nálam a kislány, és láthatóan egyre jobban érzi magát. Engem is egyre jobban kedvel, és ha lassan is, de  kezdi elfogadni a többi állatot is.

wp_002454.jpg

A legjobb, hogy biztonságban érzi magát a "birodalmában". Ez azt jelenti, hogy ha még idegen is megy hozzá, akkor sem jut eszébe támadni. Engem pedig nem hogy elfogadott, de egyenese kedvel. Már nem csak bújik és dorombol, mikor meglát, hanem a kezembe dugja a fejét, hogy simogassam :) Egyre kevesebbet hallom azt a morgást, amit az elején még evés közben is előadott. 

wp_002416.jpg

A szárazeledelt is elkezdte enni. Eddig hozzá se nyúlt, de mostanában azt is rögtön elkezdi enni, ha leteszem elé. 

wp_002413.jpg

Összességében tehát kezd megnyugodni, és "otthon érezni" magát. A macskák kérdése is kicsit javult az utóbbi időben, és bár ha meglát egy másik cicát, még fúj rá, de kevésbé agresszív már a fajtársaival. Ez jó, egyelőre ugyanis ez az egyetlen dolog, amiért el van zárva a többiektől. Ha ez javulna, és össze tudnám engedni a többiekkel, az mindenkinek jobb lenne. Úgyhogy ehhez kell most drukkolnotok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr267002743

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása