Glória kezes cica (majdnem) - 3. hét

2015. április 12. 19:08 - Macska_fogó

Glória - felragyog-e az élete reménysugara?

Glória, a VIII. kerületi pokolból mentett kislány kezd feloldódni. Lassan haladunk, de legalább biztosan. Az biztos, hogy a kaja motiválja :)

Egy hát alatt is sokat fejlődött, ez látszik a lenti két képen is. Az első kép a hét elején készült, mikor közel mentem hozzá, ijedten összehúzta magát. Most, a hét végén már sokkal nyugodtabb volt, mikor közelről fényképeztem.

1het_ablak.jpg

A konyhában él egyelőre, pedig már egy ideje szabadon kijöhetne de onnan, de egyelőre nem mer. Ezért igyekszem minél közelebb etetni az ajtóhoz, hamarosan majd az ajtón kívül lesz az etetés. Ami jó, hogy etetésidőben már kéri a kaját, nyávog és előjön, még az ajtóig is elmerészkedik ilyenkor!

wp_002966.jpg

A kaja viszont bátorrá teszi, nézzétek csak meg ezt a videót!

Szóval jó irány ez. A simit továbbra is csak evés közben tűri, de abból is egyre többet visel el :) És végül is csak 3 hete él itt, annyi idő alatt pedig már sokat fejlődött! Drukkoljatok, hogy így haladjon tovább, és minél előbb magabiztos, boldog cica legyen!

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr957361326

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása