Leleplezem Glória titkát!

2015. április 26. 19:20 - Macska_fogó

Glória - felragyog-e az élete reménysugara?

Glória 5 hete került hozzám, és nagyon sokan változott. A legutóbbi esemény azonban engem is meglepett. Azt tudtam, hogy a macskákkal jól kijön, de mégsem egy macska okozta a legnagyobb változást benne, nem egy másik cica miatt oldódott fel, hanem...

wp_003051.jpg

... egy kutya miatt! Bizony, előbb Tofu, majd Toji lett a barátja :) Tessék megnézni a videót is!

Mindig is úgy gondoltam, hogy a félős állatoknál segítség az, ha más állat is van mellette. Utánozhatja őt, könnyebben, mint egy embert, tanulhat tőle. Persze van, hogy hátrány is másik macska jelenléte, pl. mikor Kemi rámorog Glóriára, az nem hasznos. De ez a videó egyértelműen bebizonyítja, hogy igenis tudnak egymásnak segíteni az állatok.

A jövő hétre a területe kiterjesztése van soron. Volt már a szobában (igaz, a porszívó hangja zavarta be), és az előszoba közepén is evett már, úgyhogy ebben is haladunk. Kemit kell a képből kivenni, és akkor könnyebb lesz. Drukkoljatok!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr97400884

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása