Glória vagyok, és jól vagyok!

2016. február 17. 12:11 - Macska_fogó

Tegnap este voltunk Glóriával dokinál, és mindenki nagyon örült a fejleményeknek, vagyis hogy 3 hét után Glória elkezdett enni. Eredménye is van!

Glória ugyanis hónapok óta először hízott, 2.5 kg-ról 2.7 kg lett múlt csütörtök óta! Ez nagyon szép eredmény, a célom az, hogy a hónap végére legalább 3 kg legyen a súlya.

Enni azóta is eszik, de inkább többször kevesebbet. Naponta 3-4x adok neki enni, és próbálkozom mindennel. Nedves kajával, nyers marhahússal, főtt csirkével, és ezeket is szépen megeszi. Sőt, a száraz vesetápot is!  És a múltkor rajtakaptam, hogy belógott a szobába, és megdézsmálta a többi cica kajáját! (Persze utána felvettem a tálakat és kimostam, biztos ami biztos alapon.) A szőre is szép lett, és egyre többet mozog, rohangál! 

Az orvossal azt beszéltük meg, hogy 2 hétig ne erőltessem a vesetápot, egyen ami jólesik, és ha már ez rendben van, akkor elkezdjük visszavinni a diétára. De most a legfontosabb, hogy rendszeresen egyen. Jövő hét vége felé csinálunk újra vérképet, hogy lássuk, mi változott az evés hatására.

Úgyhogy nagy boldogság van, köszönöm mindenkinek aki eddig segített vagy drukkolt Glóriának, mert ez tényleg szinte csoda! Több orvos akarta már lealtatni, de ő nem akart még elmenni. És most először mondják azt a tények is, hogy érdemes volt érte küzdeni! Persze még sok minden dől el az elkövetkező hetekben, ezért kérem, hogy továbbra is drukkoljatok a kislánynak!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr358398240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása