Glória, a szabadulóművész!

2016. február 26. 11:51 - Macska_fogó

A kis visszaesés után Glória ismét belehúzott! Javult ugyanis az állapota!

img_2312.JPG

Kapott még infúziót, amit kicsit peckesen fogadott :) Ráadásul hízott, a múlt heti 2.3 kg után most 2.6 kg volt! Az evés pedig annyira nem megy neki, kevesebbet eszik, de úgy tűnik, magához képest eleget.

A kedve viszont sokat javult, és sokkal aktívabb lett! Kicsit túlságosan is... Ugyanis megtanulta, hogyan nyissa ki a ketrecajtót, így már akkor sem tudom elzárni, ha valamiért el akarom :) Ugyanis kislány nem a ketrecben él, ahogy páran rosszindulatúan megjegyezték, hanem sokszor szabadon ki van engedve a konyhába, vagy az ölemben alszik. De a minap kijutott belőle, és azóta többször is megismételte a mutatványt. A tetőajtót kilöki -, amihez azért erő kell -, kiugrik, az ajtó meg visszacsukódik :D  Így találtam meg a szekrényben egyik este, persze kupit csinált benne :)

img_2311.JPG

Az orvosunkkal most abban maradtunk, hogy leállunk a vénás infúzióval. Eleget kapott már ez alatt a 4 hónap alatt, amióta járok vele orvoshoz. Max. bőr alá lap hetente párszor, ha szükséges, de az lenne a cél, hogy ne keljen felturbózni a kislányt a működéshez. A gyógyszereket kapja, ha muszáj, etetem is, de a tökéletes az lenne, ha önellátó lenne újra. Úgyhogy drukkoljatok neki, hogy ez tényleg megvalósuljon!

És itt köszönöm meg mindenkinek, aki segített, akár fuvarban, akár anyagi támogatásban, vagy "csak" drukkolt a kislánynak, hogy mellettünk vagytok, tényleg sokat jelent! Még egy kicsit gondoljatok rá, és legközelebb azt akarom megírni, hogy Glória minden tekintetben remekül van!

Szólj hozzá!
Címkék: Glória

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr78421294

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása