Téli álomra megy a cicás blog

2020. november 29. 18:47 - Macska_fogó

SZOLGÁLATI KÖZLEMÉNY! Mint évek óta minden év végén, most is "téli álomra" megy a blog. Ennek oka a másik projektem, a Szilveszteri Állatmentő Ügyelet, mert mostantól minden szabadidőmet az fogja lekötni. De mit is jelent pontosan ez a macskás blognak?

pexels-pixabay-416160.jpg

Azt jelenti, hogy 2020. november 30 - 2021. január 31. között:

  • Nem lesznek új posztok a blogban.
  • Nem tudok válaszolni a kérdésekre a blogban (kommentekre válszolva), illetve a Facebook Messengerben sem.
  • Ha kérdésed van, akkor pártfogóként tudod feltenni, ott fogok tudni csak segíteni. Itt tudsz jelentkezni a Patreon oldalán támogatónak.
  • De nem maradtok olvasnivaló nélkül, a Facebook-oldalon hetente 4 korábbi posztot illetve cikket fogtok kapni.
ÍGY LEGYÉL PÁRTFOGÓ! Kérlek, hogy támogasd a blogot, akár csak egy kávé árával, hogy továbbra is minőségi tartalmat tudjak nektek adni, és még több cicának és gazdinak segíteni! Támogatni Patreonon keresztül tudsz, kattints a linkre! Ha tudni szeretnéd, mit kapsz a támogatásért, vagy segítségre van szükséged a regisztrációhoz, a fenti linkeken azt is megtalálod. Köszönöm!

 

Tehát több, bár korábbi tartalmat fogtok kapni, mint egyébként, január végén pedig ismét jönnek a vadonatúj tartalmak! Addig is Kellemes Ünnepeket, és Boldog Új Évet kívánok nektek!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr7916306584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása