Kemi gazdit keres! De válogatós!

2015. március 01. 18:34 - Macska_fogó

Kemeny (kemeni) - Kemény kiscsajból bújós cica lesz?

Kemike egy 7 éves, oltott és ivartalanított cicalány, aki igen nagy utat járt be rövid idő alatt, és most szerető gazdit keres. Olyat, aki elfogadja őt olyannak, amilyen, sőt, kifejezetten kedveli a szokásait. Csak lakásba, elsősorban egyke cicának, fiatalabb és idősebb gazdinak egyaránt.

Kemi (teljes nevén Kemeny, ejtsd: kemeni) kiscica kora óta gazdinál élt, de sosem volt teljesen kiegyensúlyozott. A gazdikat imádta, de más idegeneket nem, őket nem ritkán meg is támadta. A gazdik végül gyereket akartak, és mivel féltették a kicsit, elvitték Kemit elaltatni. Végül meggondolták magukat, és elhozták hozzám a cicát, A vad ás valóban támadó Kemiből pedig boldog, magabiztos macska lett, alig pár hónap alatt.

Kemi szeret ölben lenni, imádja, ha a gazdi simogatja, és szeret vele aludni, leginkább a gazdi lábánál. Sokat persze nem szabad az ágyban mocorogni, mert akkor a jellegzetes morgásával adja tudtunkra nem tetszését :) Ez a morgás más esetekben is hallható, morgós kiscsaj, az biztos :) És nagyon beszédes, simogatás közben is folyton "dumál". 

Az étvágya nagyon jó, sőt, nem szabad kaját sokáig előtte hagyni, mert magáénak fogja tekinteni :) Viszont ha rászól a gazdi, akkor tudja, mit kell csinálni :)

Idegenek embereket most már elfogad, még ha elsőre nem is megy bújni nekik, de egyáltalán nem agresszív velük szemben.

Más cicákat annyira nem kedvel, ezért inkább egyke cicának adom, vagy olyan cica mellé, aki barátkozós, és a leendő gazdi vállalja az összeszoktatást (ebben segítek). A kutyákat elviseli.

Kemi fejlődését itt a blogban a heti bejegyzéseken keresztül, illetve a rendszeresen vezetett képes naplóján keresztül lehet megtekinteni a Facebook-albumában.

A befogadáshoz először komoly szűrőn kell átesni a gazdijelöltnek, hiszen Kemi nem akármilyen cica. Tesztet kell tölteni, majd többször eljönni hozzá és ismerkedni. Kölcsönös szimpátia esetén (tehát ha a jelöltnek a cica, Keminek és nekem is a jelölt szimpatikus) elmegyek megnézni, hova kerül a cica, majd ezek után írjuk meg az örökbefogadási szerződést. Nem megszabadulni akarok tőle, csak a jelenleginél jobb helyre adom a cicát.

A macskatartás felelősség, több évre szól. Csak az vállalja, aki tudja vállalni az ezzel járó feladatokat, elég időt, pénzt és energiát tud rá szánni. Gondolni kell a rendszeres oltási költségekre, esetleges betegségek kezelésére az etetésen túl.

Jelentkezni a szeretemacicamatblog@gmail.com emailen lehet.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr567231411

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása