Csupa jó hírek Glóriáról!

2016. január 09. 20:33 - Macska_fogó

Juhu, csupa jó híreim vannak a kislányról! Megjött a várva várt laboreredmény is, és javult is az állapota!

img_1863.JPG

Már a múltkori posztban is írtam, hogy megszűnt az orrfolyása, ráadásul azóta elkezdett újra mosakodni is! Egy ideje ugyanis ezt hanyagolta, gondolom mert amúgy sem kapott jól levegőt, ráadásul mosakodás közben csak beletörölte a cuccot az orrából a szőrébe. Na ez most mivel megszűnt, ismét szép a bundája :)

A több mint 3 hete készített szövettan eredménye is megjött, ami sem gombát, sem daganatot nem mutatott ki! "Mindössze" idült gyulladást találtak, ami úgy tűnik, hogy elkezdett reagálni a kezelésre, ezért javult az állapota. Holnap konzultálok az őt kezelő doktornővel, de addig is örülök nagyon ennek :)

Azért még nincs teljesen jól, mert még mindig szipog néha, szörcsögve iszik, és az étvágya sem a régi, a nedveset továbbra sem eszi. De remélem, hogy ez is elkezd végre javulni.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr678255820

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása