Frodo bújik!

2018. február 08. 21:10 - Macska_fogó

Vadkandúrkából lehet bújós cica? - 3. rész

Frodo előző kalandjaiban először félős cica volt, majd bújós, most pedig ölbecica lett! Ez ám a változás pár hét alatt, ugye? :) Ennél többet nem is kell mondani, ez hatalmas lépés, ráadásul ő maga ment ölbe!

Legközelebb Frodo megismerkedik a ház többi részével is, nem minden probléma nélkül, de hát így megy ez.

Csatlakozz az újonnan létrehozott Facebook-csoportomhoz, akkor nemcsak ilyen tanácsokat kaphatsz személyesen tőlem, hanem a cikkeket is korábban olvashatod el. Ráadásul tehetsz fel kérdéseket is, ha még ezek után sem sikerült megoldani valamilyen problmát a cicáddal kapcsolatban.

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr6813647138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása