Elindult a macskabolondok blogja!

2013. szeptember 16. 16:56 - Macska_fogó

Több, mint 12 éve macskázom, az utóbbi pár évben pedig macskamentéssel is foglalkozom. Leginkább félős vagy problémás macskákat rehabilitálok az otthonomban. Többen kértek már segítséget tőlem ez ügyben, és most úgy döntöttem, hogy blog formájában is megosztom a tapasztalataim.Az induláskor a blognak két fő témája lesz.

nyito.jpg

Az egyik Lucifer rehabilitációjának képes naplója. Lucifer egy emberekkel szemben félős cica, akinek eddig minimális kapcsolata volt velünk, pedig már több, mint 7 éves. Megpróbálkozom a bizalmába férkőzni, és a napi képes naplóban helyzetjelentést adok az aktuális állásról.

A másik nagyobb lélegzetű, folytatásos rovatom arról szól, hogyan, milyen elvek és praktikák alapján viszem ezt véghez. Itt részletes tanácsokat adok arra az esetre, ha valaki hasonló nehéz fába vágja a fejszéjét. De a bejegyzéseket olvasva minden macskatartó tudn javítani a cicájával való kapcsolatán, mert könnyebben megértheti annak viselkedését és motivációt.

Már itt fontosnak tartom leszögezni, hogy nincs lehetetlen cica, csak türelmetlen gazdi! 

Remélem, sokan találjátok majd hasznosnak ezt a blogot, és követitek majd napi rendszerességgel! Örülnék, ha a Facebook oldalát is lájkolnátok.

Mindenkinek kellemes cicázást kíván,

Macska-fogó

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr245517350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása