Kemi macskák közt - 9. hét

2015. január 03. 19:42 - Macska_fogó

Kemeny (kemeni) - Kemény kiscsajból bújós cica lesz?

Itt az új év, itt vannak az új lehetőségek. De még milyenek! Kemi kezd felbátorodni, egyre többet hagyja el a területét. Nagyjából 2 hete van szabad ki-be járása minden macskának mindenhova, de eddig ez leginkább azt jelentette, hogy a többi macska ment ki Kemihez.

Ilyenkor Kemi rájuk fújt, vagy akár ki is kergette őket. Most már viszont egyre inkább megtűri őket, ahogy a képeken is látszik. Feltéve, hogy nem mennek a kajája közelébe :)

A másik dolog, hogy ő is elkezdte felfedezni a területet. Egyre többet jár ki a konyhából (az ő területéről), és járőrözik az előszobában vagy a szobában. Ez kezdetben azt jelentette, hogy bejött a szobába, meglátta a többi macskát, mindegyikre ráfújt és dühösen kiviharzott :) Most már annyit javult, hogy morogva körbejárja a szobát, ha túl közel megy hozzá más cica, akkor ráfúj, majd kis idő után visszavonul a biztonságos helyére :) Kell még neki idő, de egyre jobb lesz ez. A képek szerintem magukért beszélnek.

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr487015705

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

beloke 2015.01.03. 20:41:17

nálad a macskák söröznek?:))
süti beállítások módosítása