Háború vagy béke? - Menhelyi cica mellé fogadnék be másikat - 3. rész

2015. május 20. 20:20 - Macska_fogó

Macska-fogós kérdések

Vajon hogy sikerült az összeszoktatás? A múltkor ugye ott tartottunk, hogy megérkezett a kis Tücsi a nagy Diego mellé. Utóbbi nem nézte jó szemmel a konkurenciát, aminek hangot is adott. Adtam néhány tanácsot, amit a gazdi okosan megfogadott, és szerintetek mi lett az eredménye? ;)

11210219_1429867223984922_1886963899_n.jpg

A gazdi válasza arra a kérdésemre, hogy sikerült-e az összeszoktatás:

Asszem :) Köszi a sok jótanácsot :) A kicsi viselkedése amúgy botrányos, szünet nélkül piszkálja a nagyot, Döme [Diego] igazán türelmes, de nem szent, néha elcsattan pár pofon :) De semmi karom, fújás, vagy morgás. Azért a nap 90 %-ban ez van:

11198784_1429867260651585_154011442_n.jpg

Öröm ezt látni, ugye? :) És mielőtt bárki azt gondolná, hogy ez neki nem sikerülhet, mert én biztosan értek a macskákhoz, és Andi szerencsés volt, elárulom, hogy ez nem így van. Senki sem ért a macskákhoz, én sem. Én csak figyelek rájuk. Andi is ugyanezt tette, és rájött, hogyan segíthet a cicáinak abban, hogy boldogan tudjanak együtt élni, és nem adta fel. Ezt pedig bárki meg tudja tenni, akiben van elég akarat és kitartás. Andinak nagy köszönet és gratuláció, hogy így összeszoktatta a cicáit, mert ez 80%-ban az ő érdeme, hiszen ő él velük. Csak így tovább, és sok boldog cicás évet együtt!

Neked is kérdésed van? Tedd fel a Kérdésed van cicás témában? poszt alatt!

Ha tetszett ez az írásom, kérlek oszd meg, és lájkold a Facebook-oldalam, illetve jelentkezz a blog Facebook-csoportjába, ahol hasznos tippeket kaphatsz sok macskás témában!

Valamint kérlek, ha tetszett a cikk, segített neked egy írásom, vagy én adtam neked tanácsot, amivel sikerült jobban megérteni és "megszelídíteni" a cicádat, akkor támogasd a munkámat, legyél Te is rendszeres pártfogója az oldalnak! Kattints ide a részletekért: https://www.patreon.com/szac

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr417471508

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása