Glória fontos napja

2015. december 12. 01:39 - Macska_fogó

Ahogy tegnap megírtam, a mai napon sok minden múlott Glóriának. Elsősorban a megismételt vérkép eredményét vártam tűkön ülve, hogy kiderüljön, volt-e bármi javulás, vagy a legrosszabbra kell felkészüljek. De meglepő dolog is történt.

img_1534.JPG

Szerencsére a vérképe jelentős javulást mutatott a veseértékekben, vagyis az egész hetes infúziózásnak volt értelme! Olyannyira, hogy már nem is kell minden nap hordanom intravénás infúzióra, hanem ezentúl hetente egyszer kell otthon, bőr alá beadni az infúziót. 

Ez persze remek hír, de még nem happy end. Ugyanis Glória étvágya továbbra sem tért vissza, és a szörcsögése sem szűnt meg. Ezért holnap mellkasi ultrahangot és vizeletvizsgálatot csinálunk, hogy megnézzük, nincs-e limfómája vagy bármilyen más betegsége még. Az ultrahangon ugyanis látnunk kell, milyen állapotban van a veséje, és hogy van-e valamilyen daganat a testében (limfóma). Mindkettő okozhatja az orrában lévő problémát is.

Viszont a legnagyobb probléma most, hogy nem eszik rendesen. Napi egy étkezésnél többet valamiért nem kíván. Reméljük, hogy rájövünk, mi okozza ezt, és tudjuk orvosolni.

Az Állatmentő Sereg ma kapott egy nagylelkű adományt Glóriának, amiben vesekímélő tápok, egy tálka és játékok voltak. Nagyon szépen köszönjük Juditnak, reméljük ez meghozza a kislány étvágyát!

Sajnos viszont az orvosi számlákkal nem állunk ilyen jól. A mai kezeléssel együtt 75 ezer Ft az elmúlt 3 hét orvosi költsége, és ehhez eddig nagyrészt Tőletek, a blog olvasóitól 47 ezer Ft támogatás érkezett, amit most is köszönök. De ahhoz, hogy tovább tudjuk kezelni Glóriát, szükségünk van rátok is! Ha csak pár ezer forinttal is, de kérlek segítsetek neki, hogy meggyógyuljon! Az Alapítvány számlájára tudjátok küldeni a támogatásotok:

Állatmentő Szolgálat Alapítvány - Az ÁLLATok szolgÁLLATában!
OTP Bank számlaszám: 11713012-20003524
IBAN: HU43 1171 3012 2000 3524 0000 0000
SWIFT kód: OTPVHUHB

A közleménybe írjátok be: Glória

Biztos van, akiben felmerül, hogy miért költünk ennyi pénzt egy macskára? Ebből a pénzből 8-10 macskát is tudnánk ivartalanítani, akár gazdihoz is adni, miért nem altatjuk el, és mentünk meg helyette sokkal több állatot? Egyszerű a válaszom, Azért, mert mi pont ez ellen küzdünk. Az ellen, hogy amikor egy kedvenc beteg vagy öreg lesz, a gazdi első gondolata ne az legyen, hogy kiteszi az utcára meghalni, vagy "nagy kegyesen" elaltatja az állatorvosnál. Azzal, hogy befogadtam, felelősséget vállaltam érte, és addig fogok neki segíteni, ameddig ő is küzd az életéért, és ameddig minőségi életet tud élni. Glória pedig még egyáltalán nem adta fel, tehát nekem is kötelességem mellette lennem.

Emellett olyan meglepő dolog is történt, ami még sosem! Ma, amikor simogattam Glóriát, végre nem csak eltűrte ezt és összehúzta magát, hanem kifejezetten bújt a kezembe! Sőt, dorombolt, majd magabiztosan fel-alá járkált! Ebből is látszik, hogy mennyivel jobban van a kislány!

Tehát kérlek, hogy segítsetek neki, amiben csak tudtok! Akár abban, hogy pénzadománnyal támogatjátok a kezelését, akár azzal, hogy drukkoltok neki, hogy jó legyen a holnapi ultrahangja. Köszönöm!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr408158642

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása