Glória elkezdett enni!

2015. december 22. 19:33 - Macska_fogó

Végre jó hírek Glóriáról! Glória elkezdett enni! Örömujjongás és tapsvihar!

img_1656.JPG

Aminek ideje is volt, ugyanis az elmúlt több mint egy hónap alatt 3.8 kg súlyról 3-3.2-re fogyott, hiszen nem volt étvágya, úgy kellett etetnem, amit persze utált. De talán mert most egy új gyógyszert kezdtünk el használni, elkezdett önállóan enni! Csak a szárazat, mert a nedves evésekor valószínűleg kevésbé kap levegőt, de ez is jó! Sőt, kipróbáltam a párizsit is, azt meg szinte befalta! Úgyhogy most a többi állat irigykedhet, de Glória "párizsis diétára" lesz fogva :)

Holnapra remélhetőleg meglesz a múlt heti laborok egy részének az eredménye, amiből azt várom, hogy megtudjuk, mi van az orrában. Ugyanis sokat vérzik, genny is jön ki, és biztos vagyok abban, hogy ezért nem eszik, mert nem érzi az ízeket. Drukkoljatok neki, mert azt szeretném, hogy a "karácsonyi menüt" már jó étvággyal egye!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://szeretemacicamat.blog.hu/api/trackback/id/tr908192468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása